OPEN DAG in de Noorderpoort Samen Doen

OPEN DAG in de Noorderpoort Samen Doen op 29 sept. 2019 van 11.00 – 17.00 uur.

Het was een komen en gaan tijdens de OPEN DAG in de Noorderpoort Samen Doen. Er waren verschillende activiteiten die zich presenteerden, zoals: bloemschikken, schilder- en tekenclub voor Volwassenen, huiskamer Noorderpoort.
Tevens kon men kennis maken met een aantal participanten: fysiotherapie Smits, diëtiste Karin Burg (zij heeft hier ook haar domein), kapsalon, schoonheidsmassages Shazi. Bij de twee laatsten kon men een behandeling krijgen: haren knippen, gezicht/kin epileren met een touwtje of een lekkere voetmassage bij schoonheidsmassages Shazi. Ruilhoekje MULI was ook open en Coach2Change.
Ook waren er een paar kramen: sieraden, 2e-hands artikelen en er kon kleding gekocht worden en Steunpunt Zelfhulp was aanwezig.
Rond de klok van 14.00 uur gaf de Line dancing-groep een dansvoorstelling.
Onder het genot van een kopje thee/koffie, chocomelk of fris kon men gezellig samen kuieren en nog een appeltje proeven ook.
Het was een geslaagde dag en velen hebben de weg naar het buurthuis gevonden.

Kijk voor meer info over de activiteiten en de participanten ook op de verschillende pagina’s van onze website, zie: www.noorderpoort-samendoen.nl

 


ATTENTIE: ivm. de weersomstandigheden heeft de organisatie van de OPEN DAG besloten om de braderie rondom het gebouw van de Noorderpoort Samen Doen NIET door te laten gaan.
De OPEN DAG binnen gaat wel gewoon door en daar is ook nog van alles te doen/zien.
Kom een kijkje nemen, we zien u graag!!!


Op 29 september is het vanaf 09:00 uur mogelijk om je kraam in te richten (mocht je die gereserveerd hebben) of binnen een tafel of ruimte aan te kleden. Ruim de tijd dus voordat de open dag om 11:00 uur begint. Om 17:00 uur ruimen we gezamenlijk netjes alles op en gaan we er natuurlijk vanuit dat we een top dag hebben gehad!
Mocht je nog vragen hebben, laat het weten.
Graag allemaal tot de 29ste!

Aan iedereen het verzoek de flyer te DELEN op social media.

Met vriendelijke groet, Gabor Martens, Farent sociaal werk
Coördinator Noorderpoort Samen Doen

ATTENTIE: Een kraam huren kost €15,–

Het zijn grote kramen van 80 cm bij 4 meter en de kramen zijn voorzien van een dak-zeil.
Zie verdere info op de onderstaande flyers!!!
Bekijk ook onze FB-pagina, zie: https://www.facebook.com/NoorderpoortSamenDoen/