Coach2Change

Logo


Jezelf zijn in een andere cultuur

Kleurrijk Nederland
Nederland is kleurrijk. Het straatbeeld toont een mengeling van allerlei tinten huidskleur. Achter deze kleuren bevindt zich een verscheidenheid aan culturen, normen, waarden, religies, gewoonten, gebruiken en overtuigingen. Het is een verborgen rijkdom die het verdient om aan de oppervlakte te komen. Deze verschillende achtergronden kunnen inspirerend en verrijkend zijn voor iedereen.

Belemmering

In de praktijk van alledag is deze verscheidenheid ook een bron van belemmering, afstand en miscommunicatie. Dit is jammer en gaat ten koste van het welbevinden dat niet voluit ervaren kan worden.

Ervaring
Ik ben een Afghaanse vrouw en in 1993 naar Nederland gekomen. Vanuit mijn levens- en professionele ervaring als coach heb ik gemerkt dat de huidige Nederlandse methoden en strategieën voor integratie niet altijd aanslaan. Dit kan leiden tot belemmering in de groei van de individuele mens en ook in de groei van de kleurrijke samenleving.

Integratieproces
De samensmelting van mijn eigen integratie-ervaringen en deskundigheid als integratie-coach, heeft geleid tot de oprichting van het bureau Coach2Change. Via diverse activiteiten als coaching, training en leertrajecten, begeleid ik mensen, zowel individueel als in organisaties, bij hun interculturele integratieproces. Mijn belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat ik mensen laat inzien dat alle schijnbare belemmeringen, impasses en onmogelijkheden juist goede voedingsbodems zijn voor mooie kansen om te groeien in de eigen ontwikkeling en binnen de samenleving.

Welkom bij Coach2Change!

Zarghona Popal
06-19000361


Naaiatelier

Sinds enige jaren is er een naaiatelier gehuisvestigd in de Noorderpoort Samen Doen.
Men zou graag een workshop kleding maken willen starten en naailessen willen geven.
Bent u geïnteresseerd om uw eigen kleding, of die voor uw kinderen te leren maken, geef u dan op!!!
Kom gerust eens binnen lopen in het naaiatelier van Zarghona om u hiervoor aan te melden.
Of bel voor meer informatie naar: 06-19000361
Tevens heeft Zarghona mooie feestelijke kleding voor volwassenen.
Kom gerust eens kijken!

Openingstijden: elke dag ca. 11:30 uur tot ca. 19:00 uur.
Parkeermogelijkheden op de parkeerplaats bij het winkelcentrum De Hambaken.

Bekijk voor nog meer informatie de pagina: Naaiatelier Zarghona


NEDERLANDSE taallessen voor beginners