Zorgrijk

Nieuw in de Noorderpoort: Zorgrijk
Logo-ZorgRijk-1-300x75

ZorgRijk is gespecialiseerd in zorg op transcultureel gebied. Wij verlenen hulp aan huis in de eigen taal. Wij zijn een thuiszorgorganisatie die ambulante zorg aanbiedt aan mensen met een verstandelijke -lichamelijke- en of Psychische beperking. Onze cliënten zijn kinderen/jongeren, volwassen en ouderen, ongeacht hun cultuur en religie . Wij bieden zorg bij u thuis en op maat.

Verpleging

Een verpleegkundige kan u thuis medische hulp bieden als  u ernstig ziek bent, een beperking of lichamelijke handicap heeft, een ongeval heeft  gehad of wanneer u nazorg nodig heeft na ontslag uit het ziekenhuis of verpleeghuis.

Persoonlijke verzorging

Een verzorgende kan u bij uw ziekte, handicap of beperking hulp bieden bij uw dagelijks persoonlijke verzorging .

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp bij ziekte, handicap of ouderdom. Deze hulp is ook voor het gezin bij chronische ziekte of een beperking . Naast huishoudelijk werk kunnen wij uw kinderen opvangen omdat u er (tijdelijk) niet toe in staat bent en geen mantelzorg heeft.

Begeleiding individueel

U heeft begeleiding nodig bij uw dagelijkse leven als gevolg van een handicap of beperking. Deze hulp kunt u aanvragen ook kunnen wij u begeleiden bij het Participeren in de samenleving.

Gezin, kinderen & jeugd

Praktische pedagogische gezinsbegeleiding

Als u vastloopt in de opvoeding van uw kinderen (0-18jaar), of u bent ouder van een gehandicapt kind of een kind met gedragsproblemen, dan kunnen wij u o.a. helpen om uw opvoedkundige vaardigheden te versterken.

Hiernaast kunnen wij u ook helpen bij ernstige problemen met andere gezinstaken zoals het huishouden, maar ook bij het maatschappelijk functioneren .

Contact

Hiervoor heeft u indicatie nodig van centrum indicatiestelling zorg CIZ , gemeente en/of wijkverpleegkundige.

Neem contact met Nurcan Kaygisiz voor meer info : 06-24 46 16 31

Email : info@zorgrijk.nl

Website:  www.zorgrijk.net